Notícies

Ranking
1 - Marga Delmàs Ljungberg
Nivell: 3,25
Puntuació: 1407,27
1 - Joan Martínez Pastó
Nivell: 3,11
Puntuació: 5610,02
2 - Xavi Pol Serra
Nivell: 4,70
Puntuació: 4316,19
2 - Vero Chulian
Nivell: 2,02
Puntuació: 875,12
3 - Jose Maria Olmedo Oviedo
Nivell: 1,91
Puntuació: 3923,44
Veure més
Partides obertes
hola Pádel - (2,17 - 3,17)
06/10/2022 - 20:00 a 21:30
hola Pádel - (2,29 - 3,29)
06/10/2022 - 20:00 a 21:30
PP
hola Pádel - (3,39 - 4,39)
07/10/2022 - 08:00 a 09:30
Veure més
29/10/2020

Buenas tardes, 

Os informamos que debido a las ordenes establecidas por la Generalitat, a partir de mañana viernes (incluído), el club permanecerá cerrado 15 días con opción a que este plazo se extienda en relación a la evolución de la pandemia.

¡Esperamos que todo vuelva a la normalidad lo antes posible y nos podamos ver pronto!

 

_________________________________________________________________

 

Bona tarda,

Us informem què degut a les ordres establertes per la Generalitat, a parir de demà divendres (inclòs), el club romandrà tancat 15 dies amb opció a que aquest plaç s'extengui en relació a la evolució de la pandèmia.

Esperem que tot torni a la normalitat l'abans posible i ens poguem veure d'hora!

25/10/2020

Bona tarda, des de Padel CPI ens veiem obligats a prendre les mesures que s'imposen en decretar-se l'Estat d'Alarma i amb això el Toc de queda. Això implica haver de reduir els horaris del Club i prendre les següents mesures:

1 - La instal·lació tancarà a les 21h de dilluns a diumenge.

2 - L'última hora de sortida de pista serà a les 20:45h de dilluns a divendres i caps de setmana i festius a les 20:30h.

3 - Modificació de la durada de reserva en hora punta (de 17h. a 20.45h.) de dilluns a divendres, quedant subjecta a una hora i 15 minuts sense excepció, amb els següents horaris fixats i la reducció proporcional en el preu.

De 17h. a 18.15h.

De 18.15h. a 19.30h.

De 19.30h. a 20.45h.

En la resta de franges horàries i durant els caps de setmana i festius, les reserves de pistes continuen funcionant amb normalitat, podent realitzar-se reserves d'1 hora 30 minuts com habitualment.

Les reserves ja realitzades abans de les noves mesures, s'han vist modificades per a poder adaptar-nos als nous horaris fixats, per això, preguem revisin de nou les seves reserves o classes particulars, en l'APP, WEB , RECEPCIÓ del CLUB o directament amb el MONITOR.

4 - Modificació de l'horari d'Escola Kids , de 17.15h. a 18.45h.

Aquestes mesures es mantindran mentre el Toc de Queda segueixi en vigor. Si fos necessari seran modificades pel Club si la situació el requereix.Us mantindrem informats.

Preguem la màxima comprensió i col·laboració de tots els usuaris.

Moltes gràcies!

22/10/2020

Properament arriba el nostre 5è aniversari!!

Estem molt contents de poder celebrar amb tots vosaltres el nostre

Torneig 5è Aniversari PADEL CPI - "AGUSTÍ & ASOCIADOS"

Un any més intentarem oferir-vos el millor torneig possible que tots us mereixeu, gràcies a l'ajuda i col·laboració de tots nostres espònsors.

Welcomepack amb varietat de productes, samarreta tècnica oficial del torneig "Softee", i obsequi "Beter" per a totes les dones.

CATEGORIES

MASCULINA: 1a, 2a, 3a I 4a

FEMENINA: 2a, 3a I 4a

PREMIS

1a CAT. Campions: 200€ (parella) + pala + obsequi Cipsa,

Finalistes: Paleter + obsequi Cipsa

2a CAT. Campions: Pala + 25€ (bono moneder) + obsequi Cipsa

Finalistes: Paleter + obsequi Cipsa

3a CAT. Campions: Paleter + 25€ (bono moneder) + obsequi Cipsa

Finalistes: Motxilla + obsequio Cipsa

4a CAT. Campions: Paleter + 25€ (bono moneder) + obsequi Cipsa

Finalistes: Motxilla + obsequio Cipsa

SORTEIG FINAL DE PRODUCTES PER A TOTS ELS PARTICIPANTS!!

Esperem poder celebrar-ho, sempre que la situació actual ens ho permeti, respectant, això sí, totes les mesures necessàries.

I en el cas que no fos possible, l'ajornaríem fins a una nova data on puguem celebrar-lo amb total seguretat. El primer és el primer, i hem d'actuar amb responsabilitat!

Esperem la vostra participació i sobretot la vostra col·laboració per a practicar un pàdel segur i un torneig 5è aniversari a l'altura!

Gràcies a tots 🥎🥎🥎 

16/10/2020

Bon dia, 

 

En motiu de les noves restriccions establertes per la Generalitat com a mesures per aturar els contagis, ens veiem amb l'obligació d'aplicar les següents normatives:

 

1. L'entrada a les instal·lacions solament s'efectuarà per la porta principal del club. A recepció es realitzarà el protocol de desinfecció i control de temperatura, i la sortida del centre serà per la porta de la terrassa. 

 

2. Per limitacions d'aforament, podran entrar a les instal·lacions únicament i exclusivament els jugadors i els alumnes de l'escola. No està permès romandre a les instal·lacions un cop acabada l'activitat. 

 

3. Es poden usar els vestuaris respectant l'aforament establert. 

 

4. Activitats com les Americanes només se seguiran realitzant però amb restriccions en els actes socials (aperitiu, etc.).

 

5. El bar romandrà tancat i només es poden comprar productes per emportar (take away). 

Tant a la terrassa com a l'interior del bar queda prohibit el consum de productes. 

 

6. Els recordem novament que és obligatori l'ús de la mascareta en totes les instal·lacions i mantenir la distància social en tot moment. 

 

Agraïm la seva col·laboració i els demanem paciència!

10/09/2020

La pròxima setmana, del 14 al 19 de setembre, es jugarà a les nostres instal·lacions el torneig HQ Pàdel Tour. Si estàs interessat/da, no dubtis en apuntar-te.

Últimes places disponibles!

22/08/2020

S'apropa setembre i la tornada a l'escola!

El proper dimecres 2 de setembre l'Escola CPI obre les seves portes a tots aquells nens i nenes que vulguin iniciar-se en el pàdel aquest proper curs oferint assistir a una classe gratuïta amb els monitors del club.

Anima't!

Per a solicitar plaça o bé per a consultar qualsevol informació addicional, contactar amb el responsable i coordiandor de l'escola:

Fran Contreras,
Tlf: 695381390.

 

14/08/2020

A partir d'ara, Marta Pluvins, s'incorpora a l'equip CPI com la nova fisioterapeuta del club. Si estàs interessat/da en algun dels seus tractaments, no ho dubtis i contacta amb ella per a més informació!

29/06/2020

¡Ahora madrugar tiene recompensa! Todas las partidas o reservas que se jueguen los fines de semana y festivos a las 8h o 8.30h de la mañana podrán jugarse estrenando bolas nuevas, y además... ¡los jugadores podrán disfrutar de un magnífico desayuno a la brasa con un descuento muy especial!

No te lo pienses más, ¡ven a probar y repetirás!

Ara matinar té recompensa! Totes les partides o reserves que es juguin els caps de setmana i festius a les 8h o 8.30h podran jugar-se amb boles noves, i a més... els jugadors podran gaudir d'un magnífic esmorzar a la brasa amb un descompte molt especial!

No t'ho pensis més, vine a probar i repetiràs!

29/06/2020

Durante este verano aprovecha para mejorar tu nivel de padel. Con nuestros entrenamientos intensivos podrás entrenar, poner en práctica todo lo aprendido y comprobarlo posteriormente en vídeo.

¿A que estás esperando?

¡Anímate y empieza a entrenar!

 

Durant aquest estiu aprofita per a millorar el teu nivell de pàdel. Amb els nostres entrenaments intensius podràs entrenar, posar en pràctica tot l'après i comprovar-ho posteriorment en vídeo.

¿Que estàs esperant?

¡Anima't i comença a entrenar!

19/06/2020

¡Hola a tod@s!

Os informamos que a partir de esta tarde los vestuarios del club estarán de nuevo operativos.

El aforo de los vestuarios será limitado, así que pedimos que utilicéis las duchas en caso de que sea estrictamente necesario y respetéis el aforo de los mismos, así como que vengáis cambiados de casa en la medida de lo posible. Es importante que sigáis manteniendo las medidas de seguridad preceptivas frente al Covid-19 dentro del recinto (principalmente el mantenimiento de la distancia de seguridad, uso de mascarilla en zonas comunes y lavarse las manos con frecuencia).

¡Es responsabilidad de tod@s seguir el protocolo de seguridad para volver a la normalidad lo más pronto posible!

 

Hola a tots!

Us informem que a partir d'aquesta tarda els vestuaris del club estaran operatius de nou.

L'aforament dels vestuaris serà limitat, així que demanem que utilitzeu les dutxes en cas què sigui estrictament necessari i respecteu l'aforament d'aquests, així com que vingueu canviats de casa en la mesura del possible. És important que seguiu mantenint les mesures de seguretat amb relació al Covid-19 dins el recinte (principalment el manteniment de la distància de seguretat, l'ús de la mascareta en zones comuns i rentar-se les mans amb freqüència).

És responsabilitat de tots seguir el protocol de seguretat per tornar a la normalitat al més aviat possible!

04/06/2020

Informamos a todos los abonados del club, que en breve vamos proceder a pasar las cuotas correspondientes a este mes de Junio.

 

Descontaremos a cada abonado la parte proporcional de los días no disfrutados durante el pasado mes de Marzo, cerrado por el estado de alarma motivado por el COVID-19.

 

Aprovechamos para agradecer a todos los usuarios de la instalación, la paciencia y la colaboración que están demostrando respetando todas las normas que nos están ayudando a seguir protegiéndonos los unos de los otros en esta delicada situación.

 

Nuevamente gracias por vuestra colaboración!

 

Equipo Padel CPI Indoor Club

 

 

 

 

COMUNICAT ABONATS “PADEL CPI”

 

Informem a tots els abonats del club, que en breu anem procedir a passar les quotes corresponents a aquest mes de Juny.

 

Descomptarem a cada abonat la part proporcional dels dies no gaudits durant el mes de març passat, tancat per l'estat d'alarma motivat pel COVID-19.

 

Aprofitem per a agrair a tots els usuaris de la instal·lació, la paciència i la col·laboració que esteu demostrant respectant totes les normes que ens estan ajudant a continuar protegint-nos els uns dels altres en aquesta delicada situació.

 

Novament gràcies per la vostra col·laboració!

 

Equip Padel CPI Indoor Club

01/06/2020

Según el último comunicado oficial que envió ayer día 31 de mayo ,la Federación Española de Padel y el CSD Consejo Superior de Deportes.

 

Se modifica la normativa para los clubes de padel indoor en varios aspectos.

 

Con respecto a las clases, no estarán permitidas las clases con mas de un alumno en pista hasta la fase 3.

 

Por lo tanto, respetando todas normas que se nos exigen, nos vemos obligados a anular todas las clases de la escuela de niños, y todas las clases de adultos con mas de una persona en pista.

 

Aprovechamos este comunicado para informar a todos los alumnos de la escuela Kids, que para compensar todos los días del mes de Marzo no disfrutados, hemos decido alargar el curso hasta el final de Junio.

 

Si todo va bien, el día 15 de Junio entraremos en fase 3 y podremos retomar las clases de nuevo. De lo contrario, os informaremos al respecto.

 

Os recordamos que los alumnos que quieran seguir en nuestra escuela en Septiembre, quedarán automáticamente inscritos en ella, sin necesidad de comunicarnos nada.

 

De lo contrario, los alumnos que quieran darse de baja, deben comunicarlo en recepción, o enviando un correo a info@padelcpi.com.

 

Queremos pedir disculpas por todas las molestias ocasionadas, esperemos que no nos veamos en la obligación de tener modificar nada mas.

 

Gracias por vuestra comprensión!

 

Equipo Padel CPI Indoor Club

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT ALUMNES “PADEL CPI”

 

Segons l'últim comunicat oficial que va enviar ahir dia 31 de maig ,la Federació Espanyola de Padel i el CSD Consell Superior d'Esports.

 

Es modifica la normativa per als clubs de padel indoor en diversos aspectes.

 

Respecte a les classes, no estaran permeses les classes amb mes d'un alumne en pista fins a la fase 3.

 

Per tant, respectant totes normes que se'ns exigeixen, ens veiem obligats a anul·lar totes les classes de l'escola de nens, i totes les classes d'adults amb mes d'una persona en pista.

 

Aprofitem aquest comunicat per a informar a tots els alumnes de l'escola Kids, que per a compensar tots els dies del mes de Març no gaudits, hem decidit allargar el curs fins al final de Juny.

 

Si tot va bé, el dia 15 de Juny entrarem en fase 3 i podrem reprendre les classes de nou.

En cas contrari, us informarem sobre aquest tema.

 

Us recordem que els alumnes que vulguin seguir a la nostra escola al setembre, quedaran automàticament inscrits en ella, sense necessitat de comunicar-nos res.

 

En cas contrari, els alumnes que vulguin donar-se de baixa, han de comunicar-ho en recepció, o enviant un correu a info@padelcpi.com.

 

Volem demanar disculpes per totes les molèsties ocasionades, esperem que no ens vegem en l'obligació de tenir modificar res mes.

 

Gràcies per la vostra comprensió!

 

Equip Padel CPI Indoor Club

«  1 2 3 4 5  ...  »