Notícies

Ranking
1 - Marga Delmàs Ljungberg
Nivell: 3,21
Puntuació: 1401,24
1 - Joan Martínez Pastó
Nivell: 2,61
Puntuació: 5935,71
2 - Judith Koolloos Van Dijk
Nivell: 2,19
Puntuació: 1010,32
2 - Vasy Luca
Nivell: 2,80
Puntuació: 4591,39
3 - Gabriela Calvimonti Diaz
Nivell: 2,22
Puntuació: 879,30
Veure més
Partides obertes
hola Pádel - (1,42 - 2,42)
16/04/2024 - 12:00 a 13:30
hola Pádel - (1,30 - 2,30)
16/04/2024 - 14:15 a 15:45
hola Pádel - (1,69 - 2,69)
16/04/2024 - 20:00 a 21:30
JT
Veure més
20/12/2020

ACTUALITZACIÓ PROTOCOL COVID-19


Segons noves informacions de la Generalitat de Catalunya i la Federació catalana de pàdel:


- L'ús de la mascareta és obligatori a tota la instal·lació però NO SERÀ OBLIGATORI A L'HORA D'ENTRAR A JUGAR A LA PISTA. La nova mesura imposada pel Govern no afecta al pàdel, ja que no és un esport de modalitat grupal. 

- Els vestidors del centre continuaran tancats fins a nou avís. 

- Per accedir a les instal·lacions és necessari realitzar un control d'accés (com ja s'ha fet anteriorment al club: desinfecció de peus i mans, i presa de temperatura).

 

ACTUALIZACIÓN PROTOCOLO COVID-19

Según nuevas informaciones de la Generalitat de Catalunya i la Federación catalana de padel:

- El uso de la mascarilla es obligatorio en toda la instalación pero NO SERÁ OBLIGATORIO A LA HORA DE ENTRAR A JUGAR A LA PISTA. La nueva medida impuesta por el Govern no afecta al padel, ya que no es un deporte de modalidad grupal. 

- Los vestuarios del centro continuarán cerrados hasta nuevo aviso.

- Para acceder a las instalaciones es necesario realizar un control de acceso (como ya se ha hecho anteriormente en el club: desinfección de pies y menos y toma de temperatura).

29/10/2020

Buenas tardes, 

Os informamos que debido a las ordenes establecidas por la Generalitat, a partir de mañana viernes (incluído), el club permanecerá cerrado 15 días con opción a que este plazo se extienda en relación a la evolución de la pandemia.

¡Esperamos que todo vuelva a la normalidad lo antes posible y nos podamos ver pronto!

 

_________________________________________________________________

 

Bona tarda,

Us informem què degut a les ordres establertes per la Generalitat, a parir de demà divendres (inclòs), el club romandrà tancat 15 dies amb opció a que aquest plaç s'extengui en relació a la evolució de la pandèmia.

Esperem que tot torni a la normalitat l'abans posible i ens poguem veure d'hora!

25/10/2020

Bona tarda, des de Padel CPI ens veiem obligats a prendre les mesures que s'imposen en decretar-se l'Estat d'Alarma i amb això el Toc de queda. Això implica haver de reduir els horaris del Club i prendre les següents mesures:

1 - La instal·lació tancarà a les 21h de dilluns a diumenge.

2 - L'última hora de sortida de pista serà a les 20:45h de dilluns a divendres i caps de setmana i festius a les 20:30h.

3 - Modificació de la durada de reserva en hora punta (de 17h. a 20.45h.) de dilluns a divendres, quedant subjecta a una hora i 15 minuts sense excepció, amb els següents horaris fixats i la reducció proporcional en el preu.

De 17h. a 18.15h.

De 18.15h. a 19.30h.

De 19.30h. a 20.45h.

En la resta de franges horàries i durant els caps de setmana i festius, les reserves de pistes continuen funcionant amb normalitat, podent realitzar-se reserves d'1 hora 30 minuts com habitualment.

Les reserves ja realitzades abans de les noves mesures, s'han vist modificades per a poder adaptar-nos als nous horaris fixats, per això, preguem revisin de nou les seves reserves o classes particulars, en l'APP, WEB , RECEPCIÓ del CLUB o directament amb el MONITOR.

4 - Modificació de l'horari d'Escola Kids , de 17.15h. a 18.45h.

Aquestes mesures es mantindran mentre el Toc de Queda segueixi en vigor. Si fos necessari seran modificades pel Club si la situació el requereix.Us mantindrem informats.

Preguem la màxima comprensió i col·laboració de tots els usuaris.

Moltes gràcies!

22/10/2020

Properament arriba el nostre 5è aniversari!!

Estem molt contents de poder celebrar amb tots vosaltres el nostre

Torneig 5è Aniversari PADEL CPI - "AGUSTÍ & ASOCIADOS"

Un any més intentarem oferir-vos el millor torneig possible que tots us mereixeu, gràcies a l'ajuda i col·laboració de tots nostres espònsors.

Welcomepack amb varietat de productes, samarreta tècnica oficial del torneig "Softee", i obsequi "Beter" per a totes les dones.

CATEGORIES

MASCULINA: 1a, 2a, 3a I 4a

FEMENINA: 2a, 3a I 4a

PREMIS

1a CAT. Campions: 200€ (parella) + pala + obsequi Cipsa,

Finalistes: Paleter + obsequi Cipsa

2a CAT. Campions: Pala + 25€ (bono moneder) + obsequi Cipsa

Finalistes: Paleter + obsequi Cipsa

3a CAT. Campions: Paleter + 25€ (bono moneder) + obsequi Cipsa

Finalistes: Motxilla + obsequio Cipsa

4a CAT. Campions: Paleter + 25€ (bono moneder) + obsequi Cipsa

Finalistes: Motxilla + obsequio Cipsa

SORTEIG FINAL DE PRODUCTES PER A TOTS ELS PARTICIPANTS!!

Esperem poder celebrar-ho, sempre que la situació actual ens ho permeti, respectant, això sí, totes les mesures necessàries.

I en el cas que no fos possible, l'ajornaríem fins a una nova data on puguem celebrar-lo amb total seguretat. El primer és el primer, i hem d'actuar amb responsabilitat!

Esperem la vostra participació i sobretot la vostra col·laboració per a practicar un pàdel segur i un torneig 5è aniversari a l'altura!

Gràcies a tots 🥎🥎🥎 

16/10/2020

Bon dia, 

 

En motiu de les noves restriccions establertes per la Generalitat com a mesures per aturar els contagis, ens veiem amb l'obligació d'aplicar les següents normatives:

 

1. L'entrada a les instal·lacions solament s'efectuarà per la porta principal del club. A recepció es realitzarà el protocol de desinfecció i control de temperatura, i la sortida del centre serà per la porta de la terrassa. 

 

2. Per limitacions d'aforament, podran entrar a les instal·lacions únicament i exclusivament els jugadors i els alumnes de l'escola. No està permès romandre a les instal·lacions un cop acabada l'activitat. 

 

3. Es poden usar els vestuaris respectant l'aforament establert. 

 

4. Activitats com les Americanes només se seguiran realitzant però amb restriccions en els actes socials (aperitiu, etc.).

 

5. El bar romandrà tancat i només es poden comprar productes per emportar (take away). 

Tant a la terrassa com a l'interior del bar queda prohibit el consum de productes. 

 

6. Els recordem novament que és obligatori l'ús de la mascareta en totes les instal·lacions i mantenir la distància social en tot moment. 

 

Agraïm la seva col·laboració i els demanem paciència!

10/09/2020

La pròxima setmana, del 14 al 19 de setembre, es jugarà a les nostres instal·lacions el torneig HQ Pàdel Tour. Si estàs interessat/da, no dubtis en apuntar-te.

Últimes places disponibles!

22/08/2020

S'apropa setembre i la tornada a l'escola!

El proper dimecres 2 de setembre l'Escola CPI obre les seves portes a tots aquells nens i nenes que vulguin iniciar-se en el pàdel aquest proper curs oferint assistir a una classe gratuïta amb els monitors del club.

Anima't!

Per a solicitar plaça o bé per a consultar qualsevol informació addicional, contactar amb el responsable i coordiandor de l'escola:

Fran Contreras,
Tlf: 695381390.

 

14/08/2020

A partir d'ara, Marta Pluvins, s'incorpora a l'equip CPI com la nova fisioterapeuta del club. Si estàs interessat/da en algun dels seus tractaments, no ho dubtis i contacta amb ella per a més informació!

29/06/2020

¡Ahora madrugar tiene recompensa! Todas las partidas o reservas que se jueguen los fines de semana y festivos a las 8h o 8.30h de la mañana podrán jugarse estrenando bolas nuevas, y además... ¡los jugadores podrán disfrutar de un magnífico desayuno a la brasa con un descuento muy especial!

No te lo pienses más, ¡ven a probar y repetirás!

Ara matinar té recompensa! Totes les partides o reserves que es juguin els caps de setmana i festius a les 8h o 8.30h podran jugar-se amb boles noves, i a més... els jugadors podran gaudir d'un magnífic esmorzar a la brasa amb un descompte molt especial!

No t'ho pensis més, vine a probar i repetiràs!

29/06/2020

Durante este verano aprovecha para mejorar tu nivel de padel. Con nuestros entrenamientos intensivos podrás entrenar, poner en práctica todo lo aprendido y comprobarlo posteriormente en vídeo.

¿A que estás esperando?

¡Anímate y empieza a entrenar!

 

Durant aquest estiu aprofita per a millorar el teu nivell de pàdel. Amb els nostres entrenaments intensius podràs entrenar, posar en pràctica tot l'après i comprovar-ho posteriorment en vídeo.

¿Que estàs esperant?

¡Anima't i comença a entrenar!

19/06/2020

¡Hola a tod@s!

Os informamos que a partir de esta tarde los vestuarios del club estarán de nuevo operativos.

El aforo de los vestuarios será limitado, así que pedimos que utilicéis las duchas en caso de que sea estrictamente necesario y respetéis el aforo de los mismos, así como que vengáis cambiados de casa en la medida de lo posible. Es importante que sigáis manteniendo las medidas de seguridad preceptivas frente al Covid-19 dentro del recinto (principalmente el mantenimiento de la distancia de seguridad, uso de mascarilla en zonas comunes y lavarse las manos con frecuencia).

¡Es responsabilidad de tod@s seguir el protocolo de seguridad para volver a la normalidad lo más pronto posible!

 

Hola a tots!

Us informem que a partir d'aquesta tarda els vestuaris del club estaran operatius de nou.

L'aforament dels vestuaris serà limitat, així que demanem que utilitzeu les dutxes en cas què sigui estrictament necessari i respecteu l'aforament d'aquests, així com que vingueu canviats de casa en la mesura del possible. És important que seguiu mantenint les mesures de seguretat amb relació al Covid-19 dins el recinte (principalment el manteniment de la distància de seguretat, l'ús de la mascareta en zones comuns i rentar-se les mans amb freqüència).

És responsabilitat de tots seguir el protocol de seguretat per tornar a la normalitat al més aviat possible!

04/06/2020

Informamos a todos los abonados del club, que en breve vamos proceder a pasar las cuotas correspondientes a este mes de Junio.

 

Descontaremos a cada abonado la parte proporcional de los días no disfrutados durante el pasado mes de Marzo, cerrado por el estado de alarma motivado por el COVID-19.

 

Aprovechamos para agradecer a todos los usuarios de la instalación, la paciencia y la colaboración que están demostrando respetando todas las normas que nos están ayudando a seguir protegiéndonos los unos de los otros en esta delicada situación.

 

Nuevamente gracias por vuestra colaboración!

 

Equipo Padel CPI Indoor Club

 

 

 

 

COMUNICAT ABONATS “PADEL CPI”

 

Informem a tots els abonats del club, que en breu anem procedir a passar les quotes corresponents a aquest mes de Juny.

 

Descomptarem a cada abonat la part proporcional dels dies no gaudits durant el mes de març passat, tancat per l'estat d'alarma motivat pel COVID-19.

 

Aprofitem per a agrair a tots els usuaris de la instal·lació, la paciència i la col·laboració que esteu demostrant respectant totes les normes que ens estan ajudant a continuar protegint-nos els uns dels altres en aquesta delicada situació.

 

Novament gràcies per la vostra col·laboració!

 

Equip Padel CPI Indoor Club

«  1 2 3 4 5  ...  »