Pàdel CPI Indoor Club

Fes clic aquí per realitzar una visita virtual...

PÀDEL CPI INDOOR CLUB és un club de pàdel, dirigit per professionals amb anys d'experiència en l'ensenyament i pràctica d'aquest esport. 

Tenim vocació d'ajudar a persones de tots els nivells, millorant el seu estat físic i mental d'una manera segura i divertida.

Treballem tots els segments de població nens, adults, majors, amateur i fins i tot entrenament per semiprofesionals o persones que vulguin competir.

Amb 11 pistes de pádel envidrades, som el major centre esportiu específic de pàdel a la comarca del Garraf.

Ens caracteritzem per ser i tenir:

  • Un centre esportiu únicament dirigit al pàdel. Format per professionals de l'àmbit i enfocat a jugadors de pàdel. Organitzem tornejos, esdeveniments, quedades, lligues...
  • Les millors instal·lacions de pistes, amb vidres no reflectors i la gespa més desenvolupada del mercat. Totes aquestes tecnologies i materials estan adaptats a les exigències del reglament de competició.
  • La millor plataforma tecnològica, tant per a web com per a dispositius mòbils. Facilita l'organització de partits i esdeveniments adequats al teu nivell de joc.
  • Una escola dirigida amb varis professionals del padel a Catalunya utilitzant un mètode adaptat a totes les edats i nivells de joc.

Esperem que formis part i gaudeixis amb nosaltres.

Imatges

4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg 5.jpg