Pàdel CPI Indoor Club

Fes clic aquí per realitzar una visita virtual...

PÀDEL CPI INDOOR CLUB és un club de pàdel diridit per professionals de l'ensenyament del pàdel amb anys d'experiència conjunta ensenyant i practicant aquest esport.

Té vocació d'ajudar a persones de tots els nivells a millorar el seu estat físic i mental a través de l'exercici que proporciona l'esport del pàdel, d'una manera segura i divertida per a tots.

Treballem tots els segments de població nens, adults, majors, amateur i fins i tot entrenament per semiprofesionals o persones que vulguin competir.

Amb 10 pistes de pádel acristaladas, Pàdel Indoor CPI és el major centres esportiu específic de pàdel a la comarca del Garraf.

Encara que som un projecte jove, pretenem convertir-nos al centre de referència en la pràctica del pàdel dins de la comarca, i estem convençuts que aquest ambiciós objectiu solament s'aconsegueix oferint als nostres usuaris i abonats la millor qualitat de servei:

  • Un centre esportiu per i pel pàdel. Dirigit per professionals del pàdel, i enfocat a jugadors de pàdel, per això posarem tot el nostre esforç a promoure la pràctica d'aquest esport mitjançant l'organització de Tornejos, Esdeveniments, Quedades, Lligues, Clinics...
  • Les millors instal·lacions de pistes, amb cristalls no reflectors i la gespa més desenvolupada del mercat. Totes aquestes tecnologies i materials adaptats a les exigències del reglament de competició.
  • La millor plataforma tecnològica, tant per a web com a dispositius mòbils, que faciliti l'organització de partits i esdeveniments adequats al teu nivell de joc.
  • Una escola dirigida per alguns dels millors professionals de Catalunya, amb un mètode provat, adaptable a totes les edats i nivells de joc. L'equip està format per professors que han entrenat, entre uns altres, a jugadors que actualment són caps de sèrie del WPT.


I això és només el començament d'aquest projecte, del que esperem que formis part i gaudis amb nosaltres.

Imatges

5.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg